Italija - Belgija - Italija

Ne morem verjeti, da je že dobro leto naokoli odkar sem se pridružila studiu Wilsonic Design, ki za Adrio Mobil oblikuje in razvija avtodome. V tem letu sem se veliko naučila o interierju avtodomov, predvsem pa dobila vpogled v razvojni proces, ki ga to delo zahteva. Navidez preproste tekstilne kombinacije so večinoma najbolj zahtevne, saj je težko doseči barvno harmonijo v tako majhnem prostoru. Zame je bil to pravi izziv saj je modelov veliko, tekstilov pa tudi. Toda to je moje področje, tekstil imam rada, saj ponuja neskončne možnosti kombiniranja. To se pozna predvsem na mojih torbicah.
Tako je ta teden minil v znamenju prevoženih in preletenih kilometrov med Slovenijo, Italijo in Belgijo ter izbiranjem aktualnih tekstilov za bodočo sezono. Družbo so mi delale same fajn punce, ki so sicer malo starejše od mene, a so me po energiji in veselju do življenja tokrat gotovo prekašale. Prespale smo v treh različnih hotelih in opravile dva izbora tekstilov. Najbolj se mi je vtisnila v spomin večerja v prijetnem toskanskem ambientu, kjer sem se okrepčala in naužila dobrot za ves teden. Predvsem je bil zanimiv kontrast med hladno Belgijo in toplo Italijo in ni vprašanje kam me prej vleče na dopust.
Domov sem se vrnila obložena s prtljago in polna vtisov, komaj sem pa tudi čakala, da stisnem k sebi svoje tri, ki so me vsak po svoje menda komaj čakali...





















Alenka HudalesComment