Alenka Hudales

Alenka hudales

oblikovalka

theone.jpg
 

 

Sem oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke Lenn, ki je bila na začetku poti znana predvsem po unikatnih tekstilnih torbicah. Ko sem si ustvarila družino, sem se posvetila oblikovanju izdelkov za dom in  otroke ter poslovnim darilom. Strokovno znanje in izkušnje sem pridobivala v različnih podjetjih; med drugim v pletilnem studiu Draž, vodila sem oddelek z oblačili Sportina 42 ter bila del skupine na oddelku za promocijo in postprodukcijo komercialne televizije POP TV. Nekaj let sem sodelovala s podjetjem Adria Mobil in oblikovala tekstilno notranjo opremo za avtodome.

_T0A6713.jpg


Prelomni trenutek

V letu 2013 sem v požaru izgubila dom, to mi je obrnilo smer življenja in vplivalo na spremembo karierne poti. Od takrat sledim svoji viziji, da si življenje uredim po svoji meri, razvijam vse potenciale, ki jih nosim v sebi in pri tem spodbujam tudi druge. Poglobila sem zanimanje za kulturo bivanja. Svoje znanje in izkušnje nadgrajujem z različnimi veščinami ustvarjalnega razmišljanja dr. Edvarda de Bona in drugih strokovnjakov, kar je spomladi 2016 vodilo do ustanovitve Free Ideas Cluba. Zadnji dve leti in pol se aktivno posvečam vodenju, in razvoju skupine FIC, ki se ukvarja z reševanjem izzivov s pomočjo orodij in tehnik razmišljanja. Skupina mi omogoča raziskovanje inovativnih pristopov in bistva podjetništva. Srčno verjamem v povezovanje in sodelovanje vizionarjev v večje, trajnostno naravnane zgodbe. Zanimajo in navdihujejo me ljudje, zato se veliko posvečam komunikaciji in odnosom. V ta namen sem pridobila certifikat SDI (Strength Deployment Inventory).


_T0A6048.jpg

Nova pot

Trenutno se posvečam svetovanju in izobraževanju. Najbolj uživam pri soustvarjanju blagovnih znamk. Moje področje delovanja  obsega vse od razvoja ideje, koncepta, izvedbe, promocije do prodaje. Rada svetujem posameznikom pri nadgradnji karierne poti in povezujem njihovo avtentičnost s sodobnimi trendi današnjega časa.  V tej smeri se ves čas izobražujem, raziskujem in razvijam tudi lastna orodja za razvoj posameznikovih vrlin. Svoje znanje želim predajati mladim na njihovi poti, zato sem v začetku leta 2018 postala mentorica Mepi programa osebnega razvoja mladih.

untitled-5909.jpg